: početna : proizvodi : usluge : reference : kontakt :

 

 

 
   

Usluge koje pružamo su sledeće:

Prepravka RF kabine. Ukoliko vršite gradjevinske izmene na objektu ili želite da zamenite MRI opremu možemo da vam ponudimo prepravku RF kabine bez obzira na proizvodjača. Tu spada promena oblika kabine, pravljenje transportnog otvora i vraćanje u prvobitno stanje, prilagodjavanje RF kabine drugom tipu magneta... Kontaktirajte nas za konkretne detalje.

Popravka RF kabine. U mogućnosti smo da saniramo sva oštećenja na RF kabini uključujući i vrata i prozor.

Održavanje. Mnogi korisnici zaboravljaju da RF kabina zahteva izvesno održavanje. Tu spada čišćenje dihtunga na vratima (glavni uzrok smetnji na snimcima), periodična zamena dihtunga, čišćenje ventilacionih filtera.

Idejna rešenja prostora za MRI. Dugogodišnjim poslovanjem u ovoj oblasti smo naučili koje su glavne potrebe lekara i servisera na radnom mestu, kao i koji su neophodni uslovi za efikasno funkcionisanje zaposlenih i opreme. Čak i ako imate mali prostor koji nije namenjen ugradnji medicinske opreme mi ćemo naći rešenje za vas. U dosadašnjem radu smo realizovali nekoliko netipičnih postavki koje besprekorno funkcionišu već godinama. Samo nam se javite sa detaljima i ostalo je naša briga.

Ključ u ruke - kompletna adaptacija prostora za MRI. Kao što smo naveli na strani proizvodi osim izrade i ugradnje RF sobe nudimo uslugu kompletne adaptacije prostora za Magnetnu rezonancu. Na taj način sve brige oko sporednih radova prepuštate nama.